Spoštovani starši, babice, sorodniki, prijatelji,

v oktobru, že pred razglasom epidemije, smo vas obvestili, da bomo tudi letos v mesecu decembru s kvačkanimi, pletenimi in ostalimi ročnimi izdelki sejali dobro voljo med ljudmi. Povabili smo vas, da se nam pri tej akciji pridružite in prispevate različne izdelke (pletene, sešite, kvačkane …), ki jih bodo naredile vaše pridne roke.

Odločili smo se, da bomo dobrodelno akcijo izpeljali kljub trenutnim razmeram, saj menimo, da so takšna dejanja v tem času še pomembnejša kot sicer.

V četrtek in petek, 19. in 20. novembra, bomo zbirali izdelke, ki ste jih ustvarili. Pred glavnim vhodom v šolo (pod vetrolovom) bo stala škatla, v katero boste lahko oddali svoje izdelke.

Veseli bomo vašega odziva, še bolj pa se bodo vaših mojstrovin razveselili v Splošni bolnišnici Brežice, kamor bomo izdelke odpeljali v začetku meseca decembra.

Izdelkov ne bomo razstavljali v TIC Brežice in Posavskem muzeju Brežice, kot smo to načrtovali, bomo pa pripravili virtualno razstavo, ki si jo boste lahko ogledali na šolski spletni strani.

Veseli bomo vsakega, ki bo pomagal nekomu narisati nasmeh na obraz.

Kolektiv OŠ Velika Dolina

Dostopnost