Če si moj prijatelj,

me kliči Pika Nogavička.

Pike imam na nosu,

a nogavičke na nogah.

V četrtek, 28. 11. 2019, so naši prvošolčki tudi uradno postali člani Šolske skupnosti OŠ Velika Dolina. Prireditev so hudomušno povezovali Zara Matković, Lana Vuković in Leon Gajski, ki so se v vlogah Pike Nogavičke, Anice in Tomaža odlično znašli. Prireditev so popestrili vrtičkarji starejših skupin (Pikapolonice in Zajčki) ter učenci od 1. do 4. razreda, ki so svojimi točkami pokazali, da jim smisla za nastopanje ne manjka. Zapela sta nam tudi otroška pevska zborčka pod mentorstvom Tatjane Špan in Irene Novosel, mlajši zborček pa je s kitaro spremljala tudi devetošolka Vita Sambunjak.

Predsednica šolske skupnosti Tjaša A. Komočar in podpredsednik Rudi Kos sta prvošolcem ob sprejemu namenila nekaj vzpodbudnih besed, nato pa so skupaj s kratko zaobljubo prisegli, da bodo spoštljivi, marljivi in prijazni.

Učence je pozdravila tudi ravnateljica šole Mojca Bregar Goričar, ki je učencem zaželela vse dobro na njihovi šolski poti. S tem se je zaključil še en sprejem prvošolcev v šolsko skupnost. Učencem želimo, da bi se na šoli počutili dobro, da bi bili njihovi šolski dnevi polni novih dognanj in nepozabnih trenutkov.

Dostopnost