Smučanje

 

Smučanje je bilo zame prijetna dogodivščina. Všeč mi je bil vsak trenutek in užival sem v potovanju do Rogle. Predvajala se je dobra glasba in lahko sem se družil s prijatelji. Na splošno je bil dan zelo zanimiv.

 

Žiga Klopčič, 9. razred

 

 

 

Drsanje

 

Na zimskem športnem dnevu mi je bilo zelo lepo. Na drsališču v Samoboru smo  se zelo zabavali, čeprav nas je zeblo. Pred odhodom smo bili v telovadnici, se družili in igrali različne športne igre. Kljub snegu na drsališču nam je bilo lepo. Upam, da to še kdaj ponovimo.

 

Žana Žokalj, 8. razred

 

Pred odhodom do cilja z avtobusom smo imeli možnost igranja iger z žogo v šolski telovadnici, kjer smo se nekateri zamotili z medsebojnim druženjem. Na poti do drsališča smo imeli učenci OŠ Velike Doline možnost, da se družimo z učenci OŠ Cerklje ob Krki, česar smo se zelo veselili. Na samem drsališču smo prejeli udobne drsalke, s katerimi smo se gibali po zasneženem drsališču. V izbrani aktivnosti smo uživali ob popularni glasbi, nekateri pa so se zabavali s kepanjem. Športni dan nam je bil zelo všeč in upamo, da se bo kaj podobnega kmalu ponovilo.

 

Katarina Frece, 8. razred

 

V torek smo imeli zimski športni dan. Prijavili smo se lahko na drsanje, smučanje ali pohod na Šentvid. Jaz sem si izbral drsanje. Začeli smo v telovadnici in igrali nogomet in košarko. Potem je prišel avtobus iz Cerkelj in nas odpeljal na Hrvaško. Prispeli smo na samoborsko drsališče, dobili drsalke in pričeli drsati. Drsali smo približno 2 uri. Bilo je zelo zabavno in smešno, saj so nekateri učenci večkrat padli.

Primož Gramc, 8. razred

 

 

Pohod

 

V torek, 13. 2. 2018, smo se z učiteljico Ireno Rimc Voglar povzpeli na sv. Vid. Ob 8. uri smo se s šolskim kombijem odpravili izpred šole. Našo pot smo začeli na parkirišču pred gostiščem Les. Med pohodom smo se veliko pogovarjali in zabavali, kljub temu da je pot oteževal sneg. Pot ni bila izjemno lahka, a se je izplačalo malo potrpeti. Na vrhu je bil prečudovit razgled na Brežice in okolico. Na poti smo se ves čas kepali. Na koncu pohoda nas je malo zeblo, zato smo se ustavili v gostišču Les in popili topel čaj. Bil je super pohod.

Anamarija Gramc, 8. razred

 

Dostopnost