Zacetek

STATUS ŠPORTNIKA

Šola lahko dodeli učencu status perspektivnega športnika, status vrhunskega športnika, status perspektivnega mladega umetnika in status vrhunskega mladega umetnika.
Predlog za dodelitev statusa skupaj s prilogami podajo starši učenca na predpisanem obrazcu. Obrazce najdete na šolski spletni strani v rubriki OBRAZCI IN POTRDILA.

Vse, ki bi želeli pridobiti status, prosimo, da v tajništvo šole prinesite izpolnjen obrazec do konca meseca septebra.

 

VABILI

vabilo_-_energija

77

 

OBVESTILO ZA 9. RAZRED

SPOŠTOVANI STARŠI IN UČENCI 9. RAZREDA!

 

V tem šolskem letu učenci zaključujete šolanje na osnovni šoli in kmalu bo potrebno izbrati novo pot. Pri tem vam bomo seveda v pomoč, vsi si želimo, da bi izbrali ravno tisto, kar vas najbolj zanima, kar boste zmogli z večjimi ali manjšimi napori, tisto kar si želite in vas bo osrečevalo . Vendar je izbrati težko!

Lažje izbiraš, če imaš na voljo več informacij, če veš vsaj del možnosti in poti za dosego cilja – izobraževanja ali poklica.

In te informacije bodo zdaj »deževale« - sproti jih bom objavljala na oglasni deski pred pisarno, veliko bom hodila v razred, izpolnjevali bomo vprašalnike, se pogovarjali, iskali,… spremljajte stvari – lažje bo!

In prvi dve obvestili:

- Objavljen je 3. predmet za zaključno preverjanje znanja, naša šola ima izbrano preverjanje (zraven slovenščine in matematike) iz tehnike in tehnologije.

- Obveščamo vas tudi, da so na spletnih straneh RICa (http://eric.ric.si in http://www.ric.si) objavljene Informacije za učence in starše, 2014/2015.

 

Uspešen začetek šolskega leta vam želim, svetovalna delavka: Biserka Čančer