Spoštovani starši!

Šest učencev naše šole se je na tekmovanju v znanju in debatiranju – Svetovnem pokalu znanja – World’s Scholar’s Cup uspešno uvrstilo v naslednji krog tekmovanja. Konkurenca je bila huda, naši učenci pa so pokazali izredno znanje angleščine in se tako enakovredno kosali tudi z mednarodnimi šolami, ki delujejo v Sloveniji. Tekmovanja na svetovnem nivoju potekajo na treh krajih: v Vietnamu, v Južni Afriki in v Grčiji. Učenci bi sicer želeli v Vietnam, vendar so stroški prevoza tja zelo visoki. Zaradi nižanja stroškov smo se skupaj s starši dogovorili, da odhajamo v Grčijo. Tekmovanje je organizirano tako, da mora imeti vsaka skupina enega spremljevalnega učitelja, ki tudi sodeluje pri ocenjevanju otrok na tekmovanju, tako bo z naše šole odšlo na pot 8 popotnikov. Kljub temu je vsota, ki jo je potrebno zbrati zelo visoka (cca. 1000€ na udeleženca), zato se s prošnjo za prispevek obračamo tudi na Vas, starše otrok šole in vrtca. Razmišljamo, da bi bilo lepo, če bi si med seboj pomagali in si tudi s finančnim prispevkom izkazali podporo. S podporo tekmovalcev boste tudi prispevali k promociji naše šole in kraja tako po svetu kot v Sloveniji, predvsem pa boste pomagali učencem uresničiti svoje sanje ter še izboljšati znanje angleščine. Samo predstavljajte si kakšna izkušnja bo to za otroke, in lahko si le želimo, da bi bil naslednji otrok, ki bo imel tako priložnost, ravno Vaš.

Vabimo Vas torej, da prispevate po svojih močeh ter dokažete, da vam je mar.

Starši na Svetu staršev so predlagali, da vam olajšamo nakazilo vašega prispevka s tem, da vam Vaš prispevek zapišemo na naslednjo ali naslednje položnice. prispevate torej toliko in tolikokrat, kot želite.

Učenci se Vam že vnaprej zahvaljujejo za vašo podporo. V naslednjem šolskem letu bodo tudi pripravili predstavitev o tekmovanju ter svoje izkušnje delili z ostalimi učenci.

Prosim, da izpolnjene in podpisane obrazce vrnejo učenci svojim razrednikom in vzgojiteljicam.

Izberite med ponujenima izbirama:

  1. Da, prispevam _______ € na mesec od meseca ___________________ do meseca ___________________ 2017.
  1. Da, prispevam enkraten znesek v višini ____ € pri položnici za mesec februar.

Ime in priimek (tiskano) ___________________________________

Podpis _________________________________

Hvala vsem, ki pripevate po svojih močeh in tako pomagate izpolniti sanje otrok ter bistveno prispevate k dvigu znanja otrok naše šole.

Mentorica: Irena Rimc Voglar

Tekmovalci: Žana Žokalj, Primož Gramc, Larisa Črpič, Klara Drmaž, Jure Tomše, Sara Zofič

Ravnateljica: Mojca Bregar Goričar

 

 

 

Dostopnost