V TEDNU OTROKA (od 3. 10. 2016 do 7. 10. 2016) smo tudi na naši šoli –  OŠ VELIKA DOLINA – otrokom polepšali šolski vsakdan. Rednemu pouku smo dodali  kar nekaj  aktivnosti.

V PONEDELJEK, 3. 10. 2016, smo v  sodelovanju s plesno šolo LUKEC izpeljali ŠPORTNI DAN – DAN ZA PLES. Otroci so se z velikim veseljem zavrteli v ritmih glasbe in tako nekateri naredili svoje prve prave plesne korake.

V TOREK, 4. 10. 2016, smo v šoli gostili posebne goste. Pri pouku so se nam pridružili naši hišni ljubljenčki. Zanje smo ves dan lepo skrbeli in jih opazovali  pri njihovih  dnevnih »opravilih«.

Ta dan smo se odpravili tudi  v šolsko knjižnico in  preživeli zabavno uro z našo knjižničarko Anjo Zevnik.

                   SREDO, 5. 10. 2016, nam je popestrila  šolska računalničarka, ki nas je po varni, nam primerni poti, popeljala v svet računalništva.

V PETEK, 7. 10. 2016,  pa smo se veliko časa pogovarjali o naši  prihodnosti. Govorili smo o tem,  v kakšnem svetu bi radi živeli, in kaj bi  mi, ko bomo odrasli, radi počeli. Spoznali smo kar tri zanimive poklice.  Predstavili so se nam frizer, fotograf in vojak. Zabavno  in poučno je bilo z njimi in kar težko smo jih  ob zvonjenju  spustili domov.

Vas zanima, kako lepo nam je bilo v njihovi družbi?

Pokukajte v našo galerijo.

Dostopnost